Babylis Srbija
Login
or
Register
November 26, 2016

Ispravljanje kose presom

Sticky
0
Postoji nekoliko jednostavnih smernica koje vam mogu pomoći prilikom ispravljanja kose presom, u cilju što lepšeg i boljeg rezultata. Pružite malo pažnje ovom ritualu i uz minimum veštine dobićete svilenkastu kosu, lepu i zaglađenu frizuru.
23
Saveti:
– nakon šamponiranja, nahranite vlasi hidratantnom maskom koju ćete držati makar 15 minuta
– neposredno pre feniranja, poželjno je aplicirati sredstvo za zaštitu od toplote, kako bi vlas bila pripremljena za tretiranje stajlerom
– u zavisnosti od stepena oštećenja vaše kose, prema preporuci na uputstvu podesite na nižu, ili višu temperaturu. Korisno je pratiti savete sa deklaracije, pošto željeni rezultat možete postići i sa nižom temperaturom, uz koji minut više posvećenosti.
– pre peglanja kose, obavezno prođite četkom, kako bi se vlasi kasnije lepo slagale i nizale, a vaš proces presovanja bio jednostavniji i uredniji
– kada ispravljate kosu, dobro je uzimati što tanje pramenove, štaviše, najbolje u širini ploče koju poseduje vaš uređaj. Na taj način nećete provlačiti kosu kroz ploče više nego što je nepohodno, a izbeći ćete naelektrisanost i dodatno tretiranje toplotom.
22
BaByliss presu možete koristiti na suvoj, ali i mokroj kosi: http://www.babyliss.rs/product/pres…
Srećno presovanje :)!

Comments are closed.