Babylis Srbija
Login
or
Register
November 25, 2016

Oporavak kose nakon izlaganja suncu

Sticky
0
 U susret makazama
 Ukoliko farbate kosu, pre hemijskog tretiranja, važno je ukloniti oštećene vlasi, kako vam se dužina ne bi “skraćivala sama”, a vaš pigment (ako je cela dužina ono što tretirate) bolje prihvatao boju. Redovno šišanje osim što održava kvalitet vlasi, takođe utiče i na brzinu rasta.
Dubinsko pranje
 Količina priizvoda za negu i stilizovanje koje nanosite vremenom se sve više talože na temenu. Kožu glave neophodno je s vremena na vreme rasteretiti od naslaga, te odlazak u salon na dubinsko pranje nije na odmet praktikovati. Ukoliko ste ipak raspoloženi za kućnu varijantu, u drogerijama ili specijalizovanim prodavnicama možete kupiti šampone specijalno formulisane za ovaj tip tretiranja. Važno je napomenuti da su ovi preparati malo agresivniji, te da ih nije preporučljivo često koristiti.
9-septembar
 Vreme za regeneraciju i nadoknadu vlažnosti vlasi
 Zahvajujući visokim temperaturama, slanoj vodi I drugim faktorima kosa je dodatno žedna vaše pažnje. Ukoliko joj nedostaje proteina, možete je počastiti jednom takvom maskom (primer: Selective Aminokeratin) a ukoliko je hidratacija naša preporuka je Daviness Vegetarian miracle.
Dodatna pažnja
 Na kraju , dodatno vođenje računa uvek je bonus. Pravljenje zaštitnih frzura, u danima koji slede marame i kape mogu doprineti očuvanju vlasi.

Comments are closed.