Babylis Srbija
Login
or
Register
December 29, 2017

Vodič za kupovinu poklona u poslednjem trenutku

Sticky
0

Još dva dana do Nove 2018. a vi niste stigli da kupite poklon dragoj osobi? Niste sigurni šta bi bio pravi izbor? Sužavamo izbor i dajemo nekoliko predloga koji će sigurno usrećiti vaše najmilije.

Turpija za pete

Za lepa i glatka stopala, tu je Pedi Secret turpija za pete. Mogućnost podešavanja brzina i intenziteta uz moderan dizajn učiniće ovaj proizvod pravim poizdanimi saveznikom. Za mekši korak u Novoj 2018. godini.

Poručite na: http://www.babyliss.rs/product/turpija-za-pete-f210/

Presa za kosu

Za kosu ravnu kao lenjir koja pleni sjajem tu je presa ST326. Uz keramičke ploče sa dijamantskim premazom i mogućnošću podešavanja temperature do 235 stepeni moći ćete da ispravite kosu u svega nekoliko poteza.

Poručite na: http://www.babyliss.rs/product/presa-st326e/

Figaro stajler

Za brzopoteznu frizuru blagih talasa koja je u duhu francuskog šika. Za frizuru koja je simbol jednostavnosti i efektnosti. Figaro stajler keramičke grejne ploče sa sublime touch premazom i prečnika neverovatnih 38mm.

Poručite na: http://www.babyliss.rs/product/figaro-stajler-c338e/

Curl Secret

Za uređaj koji radi za vas. Za lokne koje traju i koje je jednostavno napraviti, bez obzira na dužinu kose. Vaše je samo da podesite početna podešavanja: željenu temperaturu i vreme koje želite da grejete kosu – 8, 10 ili 12 sekundi.

Poručite na: http://www.babyliss.rs/product/curl-secret-c1050e/

Epilatori

Zimski period je pravo vreme da počnete sa tretmanima epilacije. Postoji više vrsta epilatora – kompaktni i u formi takozvanog pištolja za još jednostavnije rukovanje. Serijal kratkih tretmana koji traju po svega nekoliko minuta omogućiće vam da se trajno rešite neželjenih dlačica. Vredan, kvalitetan poklon koji doprinosi svilenkastom i lepom izgledu kože tela (i lica) na duge staze).

Poručite na: http://www.babyliss.rs/product/ipl-epiltor-g935e/  i http://www.babyliss.rs/product/ipl-epilator-g946e/

Comments are closed.